Oregon Campgrounds

Onze ervaringen met campgrounds in Oregon

Medford / Gold Hill KOA, Medford. 

3 en half ster

3 en half ster

Een typische KOA, zoals altijd aardige beheerders, en verder zoals een KOA is. Wij hebben hier een leuke fietstocht gemaakt langs Rogue river (fietspad)

IMG 5375


Diamond lake campground. Dicht bij Crater lake national park. 

4 en half ster

4 en half ster

Een echte forrest campground. Plekken in het bos en aan het meer. Plekken liggen soms wat lastig en de wegen zijn wat smal. Verder een mooie omgeving. Aan de overkant ligt een lodge en nog een camping met een haventje en een paar restaurantjes. Wij zijn met de fiets hele meer omgefiets, was een leuke en niet te zware tocht.

IMG 5504
IMG 5604
IMG 5506

Elkton rv park, Elkton. 

4 sterren

4 sterren

Ligt aan Rogue river. Geen echte afgebakende plekken. Vriendelijke eigenaar. Je loopt vanaf je plek zo naar de rivier toe. In het dorp zitten een paar restaurants. Verder een gewone leuke campground.

IMG 5690
IMG 5691


Sunset bay state park, Coos Bay. 

4 sterren

4 sterren

Gelegen vlak bij het strand. Mooie omgeving. Wij waren hier in oktober en het was echt heel erg druk. (langs de hele kust trouwens). Leuke baai met veel zeehonden. Afgeschermde plekken, niet heel ruim. Wel een leuk opgezete camground. Je kunt een wandelpad langs de kust aflopen. Erg indrukwekkend hoe de golven hier op de rots kust beuken. Prima campground voor een overnachting.

IMG 6104
IMG 6139
IMG 6394

Ocean side rv park, Gold Beach. 

3 en half ster

3 en half ster

Voor ons een tussen stop. We stonden hier bijna alleen (nog twee andere campers) De campground is kaal en vlak, maar ligt wel aan het strand en duinen, bij de ingang naar de haven. Wij hadden hier slecht weer (regen en wind) maar ik denk dat dit met mooi weer een fijne plek is om te staan. Gold Beach heeft veel restaurantjes. 

IMG 6627
IMG 6635

© MarenKo 2013