Nevada campgrounds

Circus Circus rv park, Las Vegas.

Wij hebben hier inmiddels drie of vier keer gestaan. Ja, het eigenlijk een groot parkeerterrein, ja, het is hier warm, ja het is niet heel goedkoop, maar... Je staat aan de strip. Met een buskaartje voor 8 dollar kun je 24 uur op de deuce en nog een paar bussen stappen en zo komen waar je naar toe wilt. Als je geluk hebt tref je ook nog eens een hele leuke bus chaffeuse die een hele eenmansacte opvoert, en wat dan zo leuk is, dat je langer blijft zitten dan nodig. Je loopt vanaf de campground zo Circus Circus binnen en kunt van alle faciliteiten gebruik maken. Kortom zolang het mogelijk is zullen wij hier gaan staan.

Update 2015

Een stuk kleiner dan hij was. Achteruit gegaan que verzorging, maar je staat nog steeds aan de strip. Dus snel bij alle hotels aan de strip met de Deuce.

Cathedral Gorge state park

Leuk klein state park in Nevada. Er zijn een paar korte wandelingen te maken. De campground was verbazend leuk gelegen, en met ruime plekken leuk opgezet. Met zelfs een stroom aansluiting.

Las Vegas KOA Sam's town, Las Vegas.

Ligt bij Sam's Town aan boulder boulevard. Een typisch rv park. Niet heel ruim opgezet. Klein zwembad en prima sanitair. Vanaf Sam's town rijdt er een gratis shuttle bus naar de achterkant van Balleys en Freemont street. In het oktober ging de laatste shuttle bus al om 21.30 terug. Dit betekent dat je al om 21.00 uur weer bij de voorkant van Balleys moet zijn omdat het doorkruizen van het hotel ook weer minstens een half uur duurt. Je bent hierdoor niet echt vrij in het bezoeken van de strip. Wel ligt Sams town handig wanneer je je camperreis begint of eindigt. De verhuurstations liggen zo ongeveer aan de overkant. Er ligt ook een grote Walmart aan de overkant voor de eerste boodschappen.

Update

Nu een KOA. Prima campground, weinig verandert met de vorige campground. Wel druk maar bijna altijd nog wel een plek beschikbaar.

Atlatl rock campground, Valley of fire state park.

Prachtig gelegen in Valley of fire sp. Plekken met Hook-up. Overdekte picknick tafel. Geweldige ervaring, en prima voor een vroeg of laat bezoek aan Valley of fire.

Nevada Treasure rv resort, Pahrump.

Hier terecht gekomen omdat Furnace Creek gesloten was en het echt te warm was om op Texas springs in Death valley te gaan staan. Dit moet een van de meest luxueuze rv resorts zijn. Het is ook inderdaad heel luxe. Prachtig zwembad, super luxe rv plaatsen (zelfs met grote gas bbq), bowling baan, fitnes centre, putting green, convention centre. Veel ouderen, zogenaamde snow birds.

Volg ons

Youtube: Marenko Buscamper.              Instagram: Marenkoontour


Camperreizen Amerika

Camperreizen Europa