Las Vegas

Vanmorgen rustig aan gedaan. Een paar wasjes gedraaid, daarbij vergeten, bij de droger op de startknop te drukken, zodat toen ik na een half uur ging kijken de was nog steeds nat wat. Op start gedrukt, weggegaan, na een half uur kijken, en toen bleek dat de droger het niet gedaan had. Te lang gewacht met op start drukken. Toen waren er geen muntjes meer die moesten eerst weer gehaald worden. En toen wa

het inmiddels 11 uur en moest de was nog steeds gedroogd worden. 

Shoppen

Hierdoor rijden we om kwart voor 12 weg bij de camping om naar een outlet shopping mall te gaan. We hebben er een gevonden, maar het kan mij wederom niet echt bekoren. Er zijn wel goedkope spullen, maar dat wil ik niet in mijn kast hebben. Dus ik koop voor Kevin 2 shirts bij Hilfiger, maar ook hiervan vraag ik me af of hij het wel wat vindt. Ook hij is namelijk erg kritisch waar het kleding aan gaat. Voor Brian koop ik 2 shirts bij Nike, ik denk dat hij het wel goed vindt. Als het voor hem maar voor niets is, is het al snel goed.

Dat heb ik dus al binnen, wanneer ik nog iets voor ze tegen kom dan neem ik dat wel mee, maar ik hoef niet meer persé op zoek naar iets voor hun.

Bass Pro Shops

Hierna zoeken we een starbucs op en halen daar koffie. Daarna rijden we door naar Bass Pro Shops, gewoon leuk om er even rond te kijken, ik had er al van gehoord op het Alles Amerika forum en er ook foto's van gezien. En het is een leuke winkel om in rond te kijken. Hier koop ik voor de honden een pot met hondenkoekjes.

Daarna rijden we terug naar de camping, eigenlijk zijn we allebei Las Vegas al zat. We vinden het hier te druk, te heftig.

Pupje

Vanavond gaan we nog wel naar de strip, omdat ik het toch ook wel zonde vind om hier te zijn en dan niet even de hotels te bekijken. Maar we zijn blij dat we morgen weer kunnen vertrekken richting Zion, waar we gelukkig weer een plek hebben in het park, lekker rustig :)

Er zijn vandaag nog geen foto's gemaakt, of ja, een paar van het hondje van de buren op de camping, een 2 maand oud Dwergpincher pupje, formaat muis. Die foto komt later, misschien dat we vanavond nog foto's op de strip maken. Die houden jullie dus nog tegoed.

Toch wel leuk

Update: We moeten onze mening over Las Vegas toch iets bijstellen.

Wederom nemen we de bus naar De Strip. In tegenstelling tot gisteren gaan we nu eerst rechtsaf. Het is niet zo heel druk, in ieder geval minder dan gisteren. Als eerste bezoeken we het Venetian. En we kijken onze ogen uit, we vinden het prachtig. Op het zogenaamde San Marco plein, nemen we, zonder eerst naar de prijs te kijken, een ijsje. Oeps, 19 dollar voor 2 ijsjes, maar ze smaken wel. Als we naar buiten komen is net de show bij Treasure island begonnen. We bekijken hem vanaf de overkant van de weg. Hierna steken we over en bezoeken de forumshops. Ko maakt overal foto's van.

De fonteinen van Bellagio

Wanneer we langs Mirage komen staat de show daar bijna op beginnen dus we blijven staan en bekijken de show. Hierna lopen we door, en gaan nog een paar hotels binnen. Dan komen we bij Bellagio. Er staan al mensen te wachten op de show met de fonteinen, dus wij blijven ook staan. We hebben geen idee hoe laat het begint en Ko denkt 9 uur. Ik draai me om naar Ko, en zeg: "als het nu ook maar om 9 uur begint." Gelijk een knal achter me, en het is begonnen. De show met de fonteinen. We vinden het prachtig en worden er zelfs een beetje emotioneel van. Geweldig wat een show. Als de show is afgelopen, horen we dat er weer een is om 9 uur. Dus Ko wil nog een keer blijven staan en er foto's van maken. Afijn, we bekijken de, steeds wisselende, show nog 2 keer en maken tig foto's. Hierna haasten we ons terug naar Treasure island, omdat we ook deze show nog een keer van iets dichterbij willen bekijken. Als we daar zijn is het er al druk, maar wel hebben toch nog een plaatsje waar we het allemaal goed kunnen zien. Ook deze show is leuk. Hierna nemen we de taxi terug naar Sam's Town. Misschien dat we toch nog wel een keer in Las Vegas komen :)

Veel foto’s

Ko heeft heel veel foto's gemaakt, maar het duurt nog even voordat deze online zullen verschijnen. Het is hier nu al laat, en morgen vertrekken we voor 2 dagen naar Zion, waar we geen internet hebben.

© MarenKo 2013