Weer verder in de organisatie

Wat hebben we tot nu toe geregeld?

Er is een huurauto geregeld bij Ebookers, een midsize SUV voor de eerste twee dagen in Las Vegas. Dan zijn we wat vrijer, kunnen zelf naar het hotel en Roadbear, en misschien nog wat bezienswaardigheden doen in de omgeving van Las Vegas. De prijs van de huurauto is bij elkaar minder dan twee keer een taxi (van de luchthaven naar het hotel, en van het hotel naar Roadbear) en kaartjes voor de Deuce. En nu kunnen we gaan en staan waar we willen, anders wordt het toch maar weer een rondje op de strip.

Verder is er een hotel voor de eerste twee nachten geregeld via Hotwire, deze keer is het Westin geworden. Dit ligt vlak achter de strip met zicht op de High roller, en als we de straat uitlopen staan we voor Ceasars Palace en Bellagio. Prima locatie toch? En ook niet geheel onbelangrijk, er zit een starbucks in het hotel 
Heel toevallig heb ik het hotel vorig jaar toen we met het vliegtuig uit Las Vegas vertrokken een foto gemaakt van het hotel.

22481048679 97b9ff22bd o

De Campgrounds

Als eerste hadden we al een campground in Bernalillo gereserveerd. Dit moest zo vroeg gebeuren vanwege het Balloon Fiesta in Albuquerque. Alles is dan al snel vol en duur. We staan iets buiten Albuquerque maar dat vinden we niet erg. We staan aan de Rio Grande en dat lijkt ons ook wel zo rustig.

En dan was het twee dagen geleden tijd om een plek in Zion te reserveren. Nadeel is dat we daar op vrijdag aankomen, maar ik dacht dat wel toch wel zouden kunnen kiezen uit een van onze favoriete plekken. Nou, niet dus! Campgrounds in de Nationale parken kun je op de dag af, vanaf 16.00 uur, vanaf 6 maanden dat je daar aankomt boeken. Nu wij zaten klaar om 16.00 uur, en wat bleek? Er waren welgeteld op de hele campground nog 2 plekken vrij! Een van de twee plekken is nu onze plek! Hieruit blijk wel dat het nog steeds drukker wordt in de nationale parken. Andere keren reserveerde ik de plekken veel later, en had ik nog keuze. Hierdoor twijfelen we wel of we wel naar Zion willen. Maar we laten de reservering staan, en zien wel als we onderweg zijn of we er zin in hebben.

Verder hebben we een plek gereserveerd op Lyman Lake state park voor 1 nacht. Een plek bij Elephant Butte state park voor twee nachten. Twee nachten op Mitten View campground Monument Valley, we gaan daar gewoon relaxen, en van het uitzicht genieten! En een plek op Thousands Lake resort in Torrey voor twee nachten. Hier moeten we nog een jeep huren zodat we daar off road kunnen gaan rijden.

Qua reserveringen van campgrounds zijn we nu klaar. Er moet alleen dus nog een jeep gehuurd worden bij de campground in Torrey, een hotel voor de laatste twee nachten in Las Vegas, en een huurauto voor de laatste dagen in Las Vegas.

We hadden goede hoop het hotel via MyVegas te kunnen regelen, maar geen enkel hotel wat meedoet, heeft kamers in de periode dat wij er zijn. Dat is jammer, zeker gezien het feit dat we beide veeeeeel punten hebben. Nu maar kijken of we er misschien een show van kunnen krijgen of een buffet. Maar daar hebben we nog voor, dat kan pas 3 maanden voordat we daar zijn.

© MarenKo 2013