De reisvoorbereidingen zijn af

Vanmiddag hebben we de laatste hand gelegd aan onze komende camperreis. Eerder had Ko al gebeld met Thousands Valley rv resort, waar we ook twee campground overnachtingen hebben, voor het reserveren van een jeep. Hiermee willen we de Cathedral Valley road of de Burr trail gaan rijden, afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij de Cathedral Valley road moeten we namelijk ook een stukje door de rivier rijden, en bij een te hoge waterstand is dat natuurlijk niet mogelijk.

30757949242 15781585fe o

Verder hebben we vandaag onze huurauto voor de laatste drie dagen in Las Vegas gehuurd. Nu kunnen we dus ’s morgens de camper inleveren bij Roadbear, en daarna gelijk vertrekken zonder dat we op het shuttlebusje van Roadbear hoeven te wachten om ons naar het hotel te brengen. Dit betekent dat we dan twee volle dagen Las Vegas hebben. Ook kunnen we dan zelf naar het vliegveld rijden, en hoeven we niet met de taxi. Financieel gezien scheelt het hebben van een huurauto maar weinig met de kosten welke we anders zouden maken met het nemen van een taxi en 2 dagen kaartjes voor de Deuce bus. Daarnaast kunnen we nu ook nog ergens anders heen wanneer we dit zouden willen.

Verder hebben we vanmiddag de knoop doorgehakt wat betreft het hotel in Las Vegas voor de laatste twee nachten. Ik wilde heel graag een keer in het Cosmopolitan logeren en dan in een kamer met balkon, en zicht op de fonteinen van Bellagio. Dit hotel is verre van het goedkoopste hotel, maar de locatie is natuurlijk geweldig. Midden op de strip, met daarbij een geweldig uitzicht. Omdat het financieel nu kon, en we niet weten hoe het volgend jaar gaat lopen, hebben we het maar gewoon gedaan.

30785938771 d4bc57240b o


30238949643 32de2bba7f o

We hebben plannen om als het huis van mijn vader verkocht is, een eigen campertje te kopen en dan voorlopig in Europa te gaan rondreizen. Dus wellicht wordt dit voorlopig onze laatste Amerika reis. We denken dat Europa ook heel mooi kan zijn, we kunnen dan ook vaker gewoon een weekend weg, en misschien wel de belangrijkste reden, Triss onze, nu nog heel jonge, korthaar Collie pup kan dan gewoon mee. Geen zorgen over wie er nu op Triss moet passen, en of dat dan wel goed zal gaan. Ze is straks als we weggaan nog maar 6 maanden, en het valt me best moeilijk om haar dan een maand af te moeten geven. Maar goed, het is nu eenmaal zo gelopen en het zal ook best wel goedkomen.

© MarenKo 2013