Van Capitol Reef naar Moab

Deze morgen ben ik weer erg vroeg wakker, het lukt me gewoon niet meer om te slapen dus ga ik er maar uit. Om 7 uur komt Ko er ook uit en ruimen we de boel op en vertrekken. We maken eerst nog een stop bij de Petroglyphe in Zion.

Goblin Valley

Daarna rijden we verder naar Goblin Valley. De weg naar Goblin Valley is een dirtroad geworden daar ze de weg opnieuw aan het asfalteren zijn. Deze keer trekken we ons er niets van aan en rijden door.

Goblin Valley is ook weer prachtig, we lopen zeker een uur tussen en langs de Goblins. Het weer werkt ook weer goed mee, en we genieten met volle teugen van een gedeelte van dit park.


Moab

Hierna rijden we door naar Moab. Onderweg halen we nog een broodje bij subway en een beker koffie. Rond half 3 zijn we bij de camping Canyonlands rv park. Als eerste ga ik 2 wassen draaien en probeer ondertussen de foto's van de afgelopen dagen te uploaden. Dit loopt niet echt lekker en ik moet dus foto voor foto apart uploaden in plaats van een hele map tegelijk.

Wasje draaien en uit eten

Wanneer de wassen klaar zijn, gaan we Moab wat beter bekijken. Ik koop nog in een winkeltje een Levi's spijkerbroek. En we kopen een nieuwe magneet. Hierna gaan we eten bij Moab's Brewery. Dit op aanraden van een paar leden van het alles amerika forum. We nemen beide de New York Steak en het smaakt prima.

Terug bij de camper ga ik weer verder met de foto's, en het internet loopt nu iets beter. Ik kan ze nu per map uploaden, en ik wordt er niet meer vanaf gegooid.

Morgen bezoeken we Canyonlands en Dead horse state park.


© MarenKo 2013