Shoppen en Cherry Creek state park

Manitou Springs laten we achter ons. Het wordt een niet al te lange rit vandaag voor het grootste deel over de Freeway. We rijden nu echt richting Denver en het is druk op de weg. In Castle Rock heeft Marja een Outlet gevonden, dus dat is ons eerste doel. De ochtend begint overigens frisjes, wel met zon, maar een kille wind. En als we de grote weg op rijden en een eindje onderweg zijn betrekt de lucht stevig en vrezen we dat het wel eens een natte en koude dag zou kunnen worden. Maar eigenlijk zonder dat we er heel veel erg in hebben begint het toch weer op te klaren. En als we bij de outlet in Castle Rock aankomen schijnt het zonnetje zelfs al weer.

We lopen de hele Outlet door (en het is best een grote outlet) en komen toch met een paar tasjes terug bij de camper. Ik heb zelf een Tommy Hilfiger zonnebril gekocht (was in de aanbieding) en Marja heeft nog wat voor de jongens en voor zichzelf gekocht. Ik heb geen idee wat ik voor Stephan en Froukje, mijn moeder of mijn zus zou moeten meenemen. Gelukkig heb ik al wel wat voor de meiden. Maar dan zie je soms dingen waarvan je denkt: hmmmm misschien was dat toch leuker geweest. Maar goed ze zullen ze best wel leuk vinden. 

Cherry Creek state park

Na de Outlet richting camping. Onderweg stelt Marja voor nog één keer op een campground in een Statepark te overnachten. Dus ingevoerd in de Tom-Tom, die ons deze keer zonder mankeren naar de goeie plek toe brengt.

We krijgen een plek toegewezen, die vervolgens bezet blijkt te zijn. Maar gelukkig zijn er nog plekken vrij. Dus na een korte terugkeer naar het registratiekantoor installeren we de camper snel op zijn (full-hook-up) plek.

Dan besluiten we nog een rondje te lopen. We vragen bij de registratie een kaartje en kijken welke route we kunnen lopen. Het is niet zo’n duidelijk kaartje, dus een paar keer moeten we echt goed kijken waar we zijn. En uiteindelijk wordt het dan toch nog een rondje van 1½ uur. Ik begin mijn voeten en benen nu toch aardig te voelen.

We moeten nu ook zo langzamerhand gaan kijken of we onze voorraad nog wel gaan opkrijgen. Want zo hebben we bijvoorbeeld al vanaf de eerste boodschappen een doos eieren in de ijskast staan waar er nog niet een van opgegeten is. Ik schat in dat die in de vuilnisbak belanden. Dus ik heb vandaag ook een paar heul dik belegde broodjes gemaakt, met drie soorten beleg en een tomaatje erop gesneden.

De blikjesvoorraad is nu redelijk. Vorig jaar hebben we een flinke hoeveelheid blikjes moeten achterlaten. Maar dat gaat ons dit jaar niet gebeuren.

Omdat we morgen bij het vliegveld onze huurauto moeten ophalen, liggen we weer vroeg op bed, nog even te lezen en dan weer lekker pitten.


© MarenKo 2013