Van Death Valley naar Las Vegas

Vanmorgen zijn we om 6.15 uur op, we gaan buiten zitten en bekijken de zonsopgang in Death Valley. Vannacht was ik wakker en kon ik niet goed meer slapen, ik ben toen buiten een sigaretje gaan roken. Wat een ervaring! het terrein was verlicht door een bijna volle maan, en toch zit je onder een sterrenhemel. Wat een rust en wat een stilte. In een woord GEWELDIG!

Bad Water

Death Valley heeft ons hart gestolen, wat vinden wij het daar mooi. En wat is het heerlijk om zo op een stoeltje naast je camper te zitten, te genieten van alles om je heen. De rust die op zo'n camping heerst, werkelijk geweldig, ik kan niet anders zeggen. Nu hebben wij natuurlijk mazzel met de temperatuur hier. Ik heb het zelfs nog koud gehad :)

Om 8.15 rijden we weg bij de camping onderweg naar Las Vegas. We gaan eerst nog langs badwater. Ook al zo'n extreme plaats. Hierna rijden we via Shoshone het park uit. Alweer een prachtige route.

Las Vegas

Bij Pahrump tanken we en halen we een broodje bij Subway en een koffie bij Starbucs. Hierna rijden we door naar Las Vegas. Wat een contrast, dan kom je uit Death Valley, stil, rust, prachtig, en dan Las Vegas, wat een drukte!

We parkeren de camper op Sam's Town RV park. Hier doen we even rustig aan, ik bewerk de foto's en verklein ze al. Dan is het opeens kwart voor 6 en om 6 uur gaat de shuttle naar Las Vegas, dus snel omkleden en rennen naar de bushalte. In onze haast vergeten we de camera, nou ja, dat komt morgen wel.

Te druk

Las Vegas is niet ons ding, we gaan morgen nog wel een paar hotels bekijken, maar de drukte en de gekte bevalt ons niet. Geef ons maar Death Valley.

We bekijken de Cola shop en de M&M shop en eten wat in hotel New York. Hierna nemen we de taxi terug naar Sam's town. Ik ga nog even verder met de foto's, het wil namelijk niet echt lukken, en om 12.00 uur gaan we naar bed.

© MarenKo 2013