Las Vegas dag twee

De dag van aankomst niet meegerekend (daar was tenslotte niet meer zoveel van over) is dit dag 2 in Vegas. Relaxt dagje. Marja is weliswaar al weer om half zes op, maar ik hou het uit tot half acht. Lekker douchen en dan onze tweede ontbijtbuffet incasseren. Loopt aardig op al die gratis dingen.

Daarna lopen we (je legt hier wat meters af) naar het beroemde bord met daarop Welcome to Las Vegas. Het is daar aardig druk en er loopt ook een fake Elvis Presley rond. Aan zijn kleurtje te zien brengt hij hier aardig wat tijd in die brandende zon door, zonder enig schaduwplekje. Hij lijkt, los van het witte pak en zijn kuif, overigens voor geen meter op Elvis. Hij heeft meer weg van die acteur die de man speelde van Rosanne  in de serie met dezelfde naam. Dezelfde bolle kop. Je vraagt je af hoe, of en wat zo'n man met zoiets verdient.

Las Vegas sign

Elvis is alive

Dan weer op naar de bus, maar daar moeten we een halte met een ticket-machine voor hebben. dus dat is weer een par haltes lopen. Dan wil het eerst met de credit-card niet lukken om twee kaartjes los te krijgen. En als we het dan met biljetten proberen zijn we even bang dat we ineens 10 dollar kwijt zijn. Maar na even denken spuugt de machine de tien dollar weer uit en kunnen we het nog een keer proberen. We zijn op weg.

Bruce Willis

We besluiten een keer bij Madame Tussaud te gaan kijken. Als we geen coupons gekregen hadden waren we misschien niet eens naar binnen gegaan. We zijn  er overigens ook weer snel uit. Het is niet zo groot en hoewel die wassen beelden goed lijken op de echte figuren: ze zien er toch wel een beetje plastic uit.

We gaan dan nog "even" naar de Fashion shops, waar ik bij Forever 21 een trui en een overhemd koop.

Bij de Appel-store is het druk zoals altijd. En het valt me op, dat ze geen I-pod Classic meer hebben staan. Alleen nog "touch".

Ja ja

Daarna gaan we terug naar het hotel om daar weer wat bij te komen van al dat lopen. Marja heeft zere voeten van de nieuwe crocs en die moeten ook even bijkomen (die voeten dan). Even lekker in bad liggen helpt daar goed bij.

Cheesecake Factory

Straks staat eten bij de Cheesecake-factory op het programma en daarna nog de fonteinen van Bellagio. 

Fountains of Bellagio 

En dan zit Vegas er al bijna weer op.

Morgen moeten we vroeg op, want we hebben met Road Bear om 8 uur afgesproken.

New York New York

Mandalay bay

The venetian© MarenKo 2013