Las Vegas dag 1, shit happens

De dag begint normaal voor Las Vegas begrippen. Alhoewel,  het is wel redelijk bewolkt en in de verte zien we dat het regent. Het levert zelfs een regenboog(je) op. Bakje koffie en een ontbijtje met scrambled eggs en een paar wafels met stroop.

Dan lekker douchen en begin van de middag gaan we op stap om wat winkels te bekijken. De apple-store, sketchers (we kopen allebei één/twee paar schoenen) en we gaan daarna bij de Cheesecake factory eten.

las-vegas-1

Onderweg zien we nog dat er wegen zijn afgezet. Weer een opname voor een film? Later horen we in de Cheesecake factory dat Obama in town is. Dus daar zal dat wel mee te maken hebben.

Als we na het eten weer op de Strip lopen merken we dat de wind weer is teruggekomen, wat we met het weer daarvoor absoluut niet hebben verwacht. En het regent af en toe een klein beetje. Dus we zijn blij als de bus komt en ons terugbrengt naar Circus Circus.

las-vegas-1-3

Omdat we wat spulletjes bij ons hebben brengen we die eerst naar onze camper. Als we daarop aanlopen zie ik iets merkwaardigs aan onze camper. Ligt daar nou iets boven op? Is dat onze camper zeg ik tegen Marja. En als zij ja zegt is mijn reactie: nou dan ligt de luifel op het dak. En het is niet te geloven maar dat is wel zo. Duidelijk een stevige windvlaag die onder de luifel is geklapt en het ding van zijn schroeven heeft geslagen en omgekeerd op het dak terecht heeft laten komen.

30469209312 84dc503b38 k

Met zijn tweeën zorgen we ervoor, dat het ding in ieder geval naast de camper komt te staan. Daarbij zien we dat er ook één van de luikjes gesneuveld is. Maar dat zullen de kosten niet zijn.

Als we het doek tegen de camper aan hebben staan, waardoor we de deur niet meer kunnen gebruiken, en op een provisorische manier proberen het een beetje te zekeren, zodat het geen rare dingen gaat doen bel ik het noodnummer. En dan denk je met iemand in Los Angeles of San Francisco aan de lijn te komen. Word je doorgeschakeld naar Nieuw Zeeland, omdat het zondag is en Road Bear Amerika niet open is. Waar is dan zo’n noodlijn voor. Maar goed, alle gegevens doorgeven, on hold gezet (met een open lijn naar Nieuw Zeeland) en dan krijg ik te horen, of ik morgenochtend om 8 uur hetzelfde nummer wil bellen, want dan zijn ze er weer bij Road Bear Amerika. Dat had hij ook direct kunnen vertellen. Had me een aantal minuten bellen vanuit Amerika met Nieuw Zeeland gescheeld.

Dus morgen maar weer bellen.

Intussen is het hier (jawel in Las Vegas) stevig gaan regenen. En we hopen maar dat het niet echt noodweer wordt, want dan zal er van slapen niet veel terecht komen als dat doek gaat staan klapperen. Maar dat is nu nog even afwachten. En dan morgen maar hopen dat ze ons snel kunnen helpen dat doek helemaal van de camper te halen. Want zo terugzetten zit er niet echt in volgens mij.

En dan maar even de verzekeringsvoorwaarden doornemen.

© MarenKo 2013