De voorbereidingen

In september 2012 hebben we al weer de camper geboekt voor 2013. Dit omdat wanneer je voor 31 oktober boekt, je een flinke vroegboek korting krijgt. En omdat we de hele maand oktober in Amerika zitten hebben we de camper dus al voor onze reis van 2012 geboekt. De reis begint op 28 september en op 26 oktober zullen we weer terug op Schiphol landen. In december hebben we via Worldticketcenter de vliegtickets geboekt. Een mooie rechtstreekse vlucht heen en terug. Als alles volgens planning verloopt landen we om 12.00 uur in New York, zodat we in de middag al wat van New York kunnen bekijken. 

Via Hotwire hebben we volgens mij een goede deal kunnen sluiten voor ons Hotel. We hebben namelijk het Sheraton Lincoln Harbor gekregen. Dit hotel ligt in Jersey City aan de Hudson river, maar vanaf hier hebben we een schitterend uitzicht op de skyline van New York. Verder stopt de ferry naast het hotel, en deze ferry brengt je in 10 minuten naar Manhattan. We blijven 3 nachten in New York, dus hebben we 2,5 dag om New York te verkennen. 

Op 1 oktober halen we dan de camper op. Ook deze reis hebben we een 28 ft camper van Roadbear geboekt. Als het lukt staat er wel weer een ander model voor ons klaar met een iets andere indeling. Gewoon omdat we het leuk vinden om weer wat anders te proberen. De camper uit 2012 vonden we eigenlijk iets te groot dus die wordt het sowieso niet weer.

In Januari hebben we onze stoelen geupgrade. We zitten nu in economy plus en hebben zo dus lekker meer beenruimte. De terug weg zitten we zelfs helemaal vooraan, waardoor we niemand hoeven te storen als we eens een keer naar de wc moeten of gewoon even onze benen willen strekken.

© MarenKo 2013