Rustig aan, premium outlet North en Sketchers

Ik ben deze keer eerder op dan Marja. Ik zet water op om haar een kopje thee op bed te brengen. Maar zover komt het niet, want voordat het water kookt komt ze ook al het bed uit.

Het wordt langzamerhand tijd om naar ons hotelbed te gaan. Want op deze matras slaap ik in ieder geval niet echt lekker meer. Marja slaapt onrustiger dan de rest van de vakantie, omdat ze al weer een beetje op ziet tegen de terugreis. Wat trek ik aan? Wat stop ik in mijn koffer? Wat laat ik achter? Dat soort vragen.

We doen vandaag heel erg rustig aan. En pas tegen half twaalf gaan we op stap. We willen naar de Premium Outlet North. Met de bus. Dat gaat prima. Alleen moeten we dan eerst naar de halte bij Wynn (groot hotel ook), want daar is een stopplaats voor de SDX (een andere bus), die ons naar de Outlet rijdt, zonder overstappen verder.

Het is maandag, dus een stuk rustiger dan op de zaterdag. Dus dat loopt allemaal op rolletjes. We komen nog langs Freemont Street, waar we ook nog wel een keer willen gaan kijken. Maar we weten niet of we daar nog aan toekomen.

Als we bij de Outlet aankomen en uitstappen merken we, dat de kou inmiddels aardig is verdreven. Het zal vandaag 32 gr. Celcius worden. Als ik dit schrijf om half zeven is het nog steeds 30 gr volgens mijn nieuwe watch.

We lopen daarom zoveel mogelijk in de schaduw. En we doen een aantal winkels aan. De Puma-shop, want die hebben misschien wel een leuke golfbroek voor Brian. En ja hoor eindelijk één die afwijkt van de standaard effen en saaie grijze, blauwe of zwarte broeken. Dit is er een met een groen ruitje erin. Marja stuurt voor de deur van Starbucks met het oog op internet een foto met Whatsapp. Later belt Brian terug, omdat zijn reactie via Whatsapp niet doorkomt (geen internet omdat we niet meer bij Starbucks voor de deur staan). Hij geeft aan, dat hij de broek leuk vindt. Maar dan moeten we wel weer terug naar de winkel waar we die gezien hebben. Welke was dat ook al weer. Uiteindelijk vinden we die dus terug, na het rondje bijna nog een keer helemaal gelopen te hebben.

In de tussentijd zijn we ook nog binnengelopen bij Levi’s. Daar koop ik 2 polo’s. En we komen ook nog langs de Sketchers. Marja vind daar twee paar schoenen. Voor mij hebben ze de maat niet van de schoenen die ik al eerder had gezien. Stevige stappers. Jammer, maar er zijn nog meer Sketchers-winkels.

We eten wat bij de food-court. Iets pittigs met kip. Daar krijg je zere lippen en een zere tong van. Gelukkig hebben we een verzachtende smoothie erbij genomen.

Weer terug met de SDX. En omdat we toch doorgaan tot aan de Fashion Show, lopen we daar ook nog even naar de Sketchers. Daar hebben ze wel de schoenen in mijn maat. Er is trouwens iets vreemds aan de hand met die maten van schoenen. Ik loop bijvoorbeeld op Birkenstocks maat 44. Altijd mijn maat geweest. Nou ja natuurlijk niet toen ik nog klein was, stel je voor.

Maar ik moet nu bij Sketchers schoenen in maat 12 (46 in Europeesche maten) kopen om ze aan te kunnen. En zo’n opmeet-ding, waar je op moet gaan staan, geeft inderdaad aan dat ik maat 12 nodig heb. Weird.

Met nog een paar nette schoenen erbij, hebben we nu aardig wat tasjes bij ons met schoenen erin. En die worden op den duur toch aardig zwaar.

Dus we wippen nog even bij Starbucks binnen voor een verfrissend drankje.

En dan weer op de bus terug naar de campground. In de camper zetten we snel de airco (of zoals de Amerikanen willen dat je zegt: de ac òf the airconditioning).

Daarmee komt de temperatuur snel weer op een draaglijk niveau.

We weten nog niet wat we gaan eten, daar moeten we nog even over nadenken. Morgen wordt het weer verhuizen. De huurauto ophalen en naar campground Sam’s Town. Zien wat we morgen en overmorgen nog kunnen doen.


© MarenKo 2013