Inchecktime en het laatste stukje

Vanochtend is Marja, ondanks het goede voornemen om rustig aan te doen, toch wel weer vroeg op. Ik hoor haar op een bepaald moment ook de kamer uitlopen. En na een halfuurtje komt ze weer terug met een Starbuckskoffie en een Chocolade-croissant. Lekker.

Daarna nog even relaxen en dan inchecken voor de vluchten morgen. En dan nog even onze koffers opnieuw inpakken. Dat levert nog wat spulletjes op die we gaan achterlaten. Een oud tshirt bijv. Maar dan zijn de koffers ook op (of onder?) gewicht.

Dan plakken we er toch nog een middagje Strip aan. Lopen een Apple-Store in om nog even naar de i-Pad mini te kijken. Maar nee, toch maar niet. Misschien als we straks terug zijn in Nederland. Omdat Marja om een uur of half zes op de toren wil staan van Stratosphere eten we een verlate lunch bij the Cheesecakefactory en gaan op weg naar het hotel.

las vegas
forumshops
the linq

Daar gaan we gelijk door naar boven (verdieping 108/9) om daar van een rooie ondergang te genieten. Die sneller voorbij is dan verwacht eigenlijk. En het is er ook wel frisjes, omdat het vandaag al de hele dag hard waait. Schijnt morgen ook zo te zijn, dus misschien wordt het wel weer een bumpy start morgen vroeg.

En heb ik al verteld, dat het gister zelfs een beetje geregend heeft hier? Niet echt hard, maar toch wel wat druppels. Nou weet ik dat het hier ook echt kan spoken in Las Vegas (en dan niet rond Halloween), maar qua weer. En daar is dit niets bij vergeleken. Maar regen in Las Vegas is natuurlijk niet iets wat je daar snel verwacht.

Vandaag was het ondanks de wind toch weer aangenaam weer, omdat de zon - ondanks de uitbundige bewolking van vandaag - kans zag langdurig te schijnen.

las vegas
stratosphere
las vegas
las vegas

Hopelijk is de wind morgen wat minder. We zullen weer vroeg op moeten (even na zessen) en dan een taxi pakken naar het vliegveld. En dan eerst naar Houston Texas. En na de overstap (die gelukkig wat meer tijd geeft, dan op de heenweg in Frankfurt) richting Amsterdam. En als alles loopt zoals het moet, staan we zaterdag om 8.15 uur (Nederlandse tijd) op Amsterdam-Airport oftewel Schiphol.

En dan is ook deze trip weer tot een einde gekomen.

© MarenKo 2013