Shoppen en...

Een heel kort verslagje van vandaag. We hebben namelijk vanochtend the Lost Dutchman campground achter ons gelaten en gaan bij Anthem een Outlet bezoeken. We hebben er dus voor gekozen om Show Low - in dit geval - rechts te laten liggen, en meer richting Sedona al te rijden.

In de Outlet aangekomen, zien we - meer dan vorig jaar - de gevolgen van de crisis. Het zal niet de helft van het aantal winkels zijn dat leeg staat, maar het scheelt toch niet veel. De eerste rij winkels die we langslopen zijn allemaal leeg en aan de overkant zijn er ook maar een paar winkels die bezet zijn. Tikt toch wel hard aan die crisis.

En wat kun je verder nog vertellen over een paar uurtjes shoppen. Marja koopt niets en ik kom terug met een paar Levis-spijkerbroeken. Had ik echt wel weer een keer nodig.

We kopen een broodje bij een grumpy dame bij Subway. Wat een verschil met de broodjes trouwens met die in Nederland en de prijs daarvoor. In Nederland ben je twee keer zoveel kwijt in Euro's dan hier in dollars.

Na het shoppen gaan we op weg naar onze campground bij Black Canyon City. Een stopover in feite. Op zich een mooie campground, waar ik ook nog even een kabel voor de tv koop. Maar verder niet zo bijzonder. Dus we kijken waar we morgen naar toe willen. En omdat we al richting Sedona (waar we ook voor twee nachten een campground hadden gereserveerd) wordt dat Prescott en een campground vlak bij Watson Lake. Een voor Amerikaanse begrippen klein meertje vlakbij Prescott.

Vanavond geen wedstrijd van de Giants, die spelen morgen pas weer hun eerste wedstrijd tegen de Detroit Tigers. Benieuwd of dat ook zo spannend gaat worden.


© MarenKo 2013