De avond voor vertrek

Morgen ochtend is het dan eindelijk zo ver. Dan vertrekken we voor onze vijfde camperreis naar Amerika. Wie had dat toch kunnen bedenken toen vijf jaar geleden voor de eerste keer vertrokken naar San Francisco om onze droomreis te gaan maken, waarvan we overtuigd waren dat het maar eenmaal zou plaatsvinden. 

En nu dus voor de vijfde keer. Vandaag stond in het teken van:

online inchecken, wat weer niet lukte en dus moeten we morgen aan de kiosk nog onze boarding passen printen.

De koffers inpakken, dat lukte prima!

De laatste boodschappen voor de thuisblijvers, een laatste bezoek aan de dierenarts met Tycha.

Een belletje naar Roadbear om te vragen dat als we met de trein komen of we dan vroeg kunnen komen (NEE!) of ze ons kunnen halen op het station? (OOK NEE!) daar is dus al het eerste verschil met reizen in het Zuid-Westen. 

Morgenochtend staat om half zes de taxi voor de deur, en vertrekken we naar Schiphol waar als alles goed gaat om kwart over negen ons vliegtuig naar Newark vertrekt. Morgen om deze tijd lopen we dus ergens in New York.

De voorspellingen voor de Fall Foliage zijn perfect het hoogte punt wordt voorspeld in de tweede en derde week oktober, precies wanneer wij dus in de Great Smokey mountains en de Blue Ridge parkway zijn. 

De weersvoorspellingen voor de eerste week zijn prima, zon met een lekkere temperatuur. Kortom alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie zijn er. We hebben er zin in!

New York vanaf Top of the Rock


© MarenKo 2013