Nog twee weken

Zoals de titel al zegt nog twee weken tot we weer mogen. Het wordt wel steeds weer opnieuw spannend gemaakt. Eerst de twijfel of de camera en laptop wel mee zouden mogen. Daarna de government schutdown die op de loer lag, maar gelukkig ook weer van de baan is. Hierna werd Houston geteisterd door Harvey, wij hebben een tussen landing op Houston, Irma die nog even een hoop ellende heeft achter gelaten en Jose die nog onderweg is.

Ik hoop echt dat het nu een beetje gedaan is met al die orkanen. In eerste instantie natuurlijk voor alle bewoners die ermee te maken krijgen, maar ook wel een beetje voor ons zelf. Of eigenlijk voor mij zelf! Ik hoop gewoon op een rustige vlucht, die ik rustig uit kan zitten zonder dat ik een voorraad plastic tasjes nodig heb. Ja, ik weet het luchtziekte is over zodra je weer op de grond staat, maar de zin in vliegen wordt er niet beter door.

Ook las ik ergens dat vanwege de hoge temperatuur van de pacific er ook meer kans is op stormen aan de westkust. Als ze dat nou maar even laten! Ik wil gewoon in ieder geval 5 dagen lekker op het strand kunnen zitten bij Moss Landing, en natuurlijk onze whale watch tocht kunnen maken zonder dat ik de walvissen aan het voeren ben. Ze hebben al genoeg aan voedsel daar in die canyon voor Moss Landing.

Vanmiddag al onze reserveringen uitgeprint en in een map gedaan. Dus die ligt al klaar! De paklijst en boodschappenlijst is ook gereed. Ko heeft gebeld met Roadbear over het fietsenrek en dat is ook geregeld.

Volgende week alvast de speedpass van Roadbear invullen, dat scheelt weer tijd als we daar de camper ophalen. Er moet nog even een taxi naar het vliegveld geregeld worden.

Nog 1 weekje werken, en dan heb ik al vakantie, dat is ook wel nodig want onze wijk en daarbij ons huis wordt grondig gerenoveerd. De week voor onze vakantie gaan ze bij ons de zolder nog even isoleren, en die moet dus leeg! We hebben nog wel wat werk te verzetten voordat we weg kunnen. Deze week dus maar vrij genomen zodat ik toch nog een beetje uitgerust en zonder stress op reis kan.

Deze week komt de oppas van Triss langs om alles nog even goed door- en af te spreken en dan zijn we er echt helemaal klaar voor.

15464427285 7ca8ae49e5 o© MarenKo 2013